100ste diploma Erkend Financieringsadviseur MKB

Steeds meer zakelijke financieringsadviseurs kiezen voor de erkenning van het keurmerk Erkend Financieringsadviseur MKB.

100ste diploma Erkend Financieringsadviseur MKB

Anderhalf jaar na het uitreiken van de eerste diploma's Erkend Financieringsadviseur MKB door Staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer, mocht ik het 100ste diploma uitreiken. Rob Batenburg van Van Velzen Accountants & Adviseurs behaalde 31 januari als 100ste deelnemer het diploma Erkend Financieringsadviseur MKB.

Jaarlijkse verplichting

Een Erkend Financieringsadviseur MKB geeft financieringsadvies die voldoet aan hoge eisen ten aanzien van vak- en marktkennis, integriteit en ervaring. Na het behalen van het diploma zijn er jaarlijkse verplichtingen om Erkend Financieringsadviseur MKB te blijven. De adviseurs onderhouden hun kennis, laten zien dat zij actief zijn en blijven werken aan hun advieskwaliteit om ondernemers optimaal te begeleiden.

Landelijke spreiding

Adviseurs met het keurmerk Erkend Financieringsadviseur MKB zijn door het hele land verspreid. Zij zijn te vinden via www.erkendfinancieringsadviesmkb.nl en via de website passendfinancieren.nl.