Trends in MKB Financiering

Sinds 2016 schrijft Ronald Kleverlaan wekelijks deze nieuwsbrief met de laatste trends en ontwikkelingen rond mkb financiering in binnen- en buitenland.

Gestart met enkele tientallen abonnees is het netwerk gegroeid naar ruim 1.600 actieve lezers en is het de belangrijkste bron van kennis voor mkb adviseurs, mkb financiers, toezichthouders en beleidsmakers om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector.

Archief met 200+ nieuwsbrieven

Op deze website zijn alle nieuwsbrieven gratis terug te vinden voor abonnees. De eerdere analyses over onderzoeken, maar ook de links naar rapporten zijn hier in het archief te vinden.

Schrijf je in

Door in te schrijven ontvang je wekelijks de laatste updates direct in je mailbox. Ook kun je reageren op artikelen en via de zoekfunctie zoeken naar eerdere artikelen over de verschillende onderwerpen.

Wordt onderdeel van een community van 1.600+ experts

Reageer op artikelen, discussieer met andere abonnees, of deel je eigen kennis. Via dit platform ben je verbonden met een community van meer dan 1.600 andere personen die interesse hebben in mkb financieringen.