MKB Financieringscongres - Macht van de Getallen

Is er nog ruimte voor de human touch of bepalen big data, algoritmes en kunstmatige intelligentie de koers van de ondernemer en financier? Dit wordt op 5 juni besproken tijdens hét jaarlijkse congres voor de mkb financieringsmarkt.

MKB Financieringscongres - Macht van de Getallen

Maandag 5 juni organiseert Stichting MKB Financiering het MKB financieringscongres Macht van de getallen. Mis het belangrijkste congres voor de mkb financieringsmarkt niet en kom luisteren naar toonaangevende sprekers en netwerken met financiers en adviseurs op Landgoed de Horst te Driebergen en meld je snel aan.

Sprekers geven visie op mkb financieringsmarkt

In een middag krijg je inzicht in de ontwikkelingen van de non-bancaire financieringssector. Is er nog ruimte voor de human touch in het vak of bepalen big data, algoritmes en kunstmatige intelligentie de koers van de ondernemer en financier.

Sprekers als Medy van der Laan (Voorzitter Nederlandse Vereniging van Banken), Ralph van Dam (Geldfit Zakelijk), Edin Mujagic (macro-econoom) en Hans Biesheuvel (Voorzitter ONL) delen hun ervaringen en geven tijdens Macht van de getallen hun visie over de toekomstige MKB financieringsmarkt.

Programma en locatie
Het hele programma en de exacte locatie van Macht van de getallen is te vinden op de speciale eventpagina.

Wees er op tijd bij, vorig jaar was het event al snel uitverkocht en het aantal plaatsen is beperkt.